Verwarming

Remeha-warmtepomp

Welk systeem past bij u?

In het verleden was er weinig te kiezen, gasgestookte CV ketels domineerden de markt. Dat is tegenwoordig wel anders. Gelukkig zijn wij van alle markten thuis en kunnen u adviseren over de best te maken keuze.

 

  Meer weten? Bel 050 – 204 1750

  CV ketel 

  Bij het vervangen van uw CV ketel denkt u tegenwoordig vast ook aan alternatieve oplossingen. Toch is het vaak verstandiger én voordeliger om voorlopig nog te kiezen voor plaatsen van een nieuwe CV ketel.

  Uiteraard zijn CV ketels tegenwoordig óók elektrisch te leveren.

  Warmtepomp

  Tegenwoordig zijn warmtepompen helemaal hot! Maar is dit wel geschikt voor uw situatie en wat kost dat wel niet? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten.

   

  Pelletkachel

  Een populaire optie voor het verlagen van de stookkosten is het plaatsen van een pelletkachel. U brengt daarnaast ook een hoop gezelligheid in huis. Wij adviseren u graag.

  Onderhoud 

  Natuurlijk dient uw nieuwe apparatuur goed onderhouden te worden. Hiermee verlengt u de levensduur en voorkomt u mogelijke storingen. Ook zullen veel toestellen betere energie prestaties vertonen wanneer alles netjes bijgehouden wordt.

  Lees meer >

  Wij geven u passend advies

  Wanneer u een nieuwe CV ketel wilt schaffen mag u er op vertrouwen dat wij een geschikt toestel aanbieden. Geen woning is het zelfde en dus dient er per situatie een goed advies op tafel te komen liggen. Bij het maken van een offerte zullen wij dus ook altijd kijken naar warm water verbruik, woning inhoud, radiator capaciteit en uw eigen persoonlijke wensen. Zo heeft u altijd optimaal comfort en lage stookkosten.

 • Pagina’s

 • Vertrouwd en dichtbij

   Snelle service in Provincie Groningen

   Hoogwaardige producten

   Minimaal 2 jaar garantie

   Persoonlijke service

   Goede prijs-kwaliteitsverhouding

   Duidelijke afspraken

 • Contact gegevens

  van der Doorn
  Koel en Verwarming Techniek
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd050 – 204 1750
  Larsvanderdoorn @ hotmail.com