Waterontharder

Uw hele huis kalkvrij!

Waterontharders rekenen af met kalkaanslag in uw badkamer en op uw sanitair. Hoe groot of klein uw huishouden ook is, wij hebben altijd een passende en betaalbare waterontharder voor u.  Wij onderscheiden ons met een breed assortiment waarin wij niet merkafhankelijk zijn. U kunt bij ons kiezen uit ontharders op stroom en zonder stroom, digitaal of analoog, met of zonder zout, het is allemaal mogelijk!

Lubron waterontharders

  Voordelen van een ontharder

  •  Geen kalkaanslag meer
  • ⇒ Zacht water is prettiger voor uw huid
  • ⇒ Bespaart op de energie rekening
  • ⇒ Zachtere was
  • ⇒ Zacht water smaakt beter
  • ⇒ Geen strepen meer op glas

  Meer weten? Bel 050 – 204 1750

  Waterontharder

  Advies over plaatsing

  Wij geven u graag een passend advies over de juiste montage plaats in uw woning. U mag er vanuit gaan dat wij altijd de meest ideale plek voor ogen hebben en niet zullen handelen uit montage-gemak.

  Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

  De juiste plek voor een waterontharder

  Wij plaatsen uw waterontharder altijd op een goed toegankelijke plek, denk hierbij aan een bijkeuken of trapkast. Op die manier kunt u altijd gemakkelijk het zout controleren en bijvullen. Wel is het aan te raden om de ontharder zo dicht mogelijk bij de hoofdkraan in de buurt te monteren.

  Natuurlijk heeft niet iedereen plek om een ontharder kwijt te kunnen, het kunnen best wel grote apparaten zijn. De meterkast is volgens wetgeving niet geschikt voor apparaten, dus daar mogen alleen ontharders zonder stekker worden geplaatst. Het kan ook een optie zijn om de waterontharder in een kelder of onder de vloer, in de kruipruimte, te monteren. In de kruipruimte wordt dan direct naast het luik een waterdichte bak ingegraven waarin de ontharder komt te staan. Op deze manier is de ontharder nog altijd goed bereikbaar en staat hij nooit in de weg!

 • Pagina’s

 • Vertrouwd en dichtbij

   Snelle service in Provincie Groningen

   Hoogwaardige producten

   Minimaal 2 jaar garantie

   Persoonlijke service

   Goede prijs-kwaliteitsverhouding

   Duidelijke afspraken

 • Contact gegevens

  van der Doorn
  Koel en Verwarming Techniek
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd050 – 204 1750
  Larsvanderdoorn @ hotmail.com