Airconditioning

Monoblock airco

Airconditioning Installatie & Onderhoud

Met de warmste zomer in jaren achter de rug weet iedereen weer wat échte hitte is. Warme werkplekken op kantoor, benauwde vertrekken en oververhitte zolderkamers zijn een jaarlijks terugkerend probleem. Deze problemen zijn gelukkig allen gemakkelijk op te lossen door het vakkundig laten plaatsen van een airconditioning systeem.

Onze monteurs adviseren u deskundig bij de aanschaf van een airco systeem.

  Meer weten? Bel 050 – 204 1750

  Airconditioning Woning

  In uw eigen woning wilt u kunnen genieten van een prettig klimaat. Met een airconditioning aan de muur of in het plafond is het nooit te warm of te koud. De temperatuur in uw woning is altijd precies zoals ú dat wilt. Onze fluisterstille airco installaties leveren optimaal comfort en een frisse, schone luchtkwaliteit.

  airconditioning-woonkamer-600x200

  Airconditioning Kantoor

  Tegenwoordig zijn kantoorgebouwen gebonden aan strenge normen ten opzichte van isolatie. Door het verhogen van de isolatie waarde verminderd helaas de natuurlijke ventilatie. Met een van onze aircosystemen bent u verzekerd van een constante toevoer van verse lucht, op de juiste temperatuur.

  aircoditioning-kantoor-600x200

  Monoblock airconditioning

  Snelle en simpele installatie. Zelf uit te voeren. Minimale prijs. En natuurlijk kunnen wij óók de installatie voor u uit handen nemen! Dit systeem maakt geen gebruik van lelijke buiten units en is niet onderhevig aan STEK regelingen.

  Monoblock airco

  Mobiele airconditioning

  Gewoon snel een goed werkende airco in huis? Met een goed geplaatste mobiele airco komt u niets te kort! Met een vaste afvoer aansluiting doen deze praktische apparaten niets onder voor split systemen. Wij helpen u graag met een goed advies voor optimale plaatsing.

  Mobiele airco
 • Pagina’s

 • Vertrouwd en dichtbij

   Snelle service in Provincie Groningen

   Hoogwaardige producten

   Minimaal 2 jaar garantie

   Persoonlijke service

   Goede prijs-kwaliteitsverhouding

   Duidelijke afspraken

 • Contact gegevens

  van der Doorn
  Koel en Verwarming Techniek
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd050 – 204 1750
  Larsvanderdoorn @ hotmail.com