Loodgieter

Erkend Loodgieter in Groningen

Als u op zoek bent naar een ervaren loodgieter in de provincie Groningen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verrichten alle werkzaamheden die u mag verwachten van een echte loodgieter. Zo installeren wij bijvoorbeeld; gas installaties, waterleiding installaties, hemelwater afvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen aan bestaande installaties.

Storing of Lekkage? Bel 050-204 1750

Bent u opzoek naar een Loodgieter, dan is onze ervaring een waardevolle aanvulling bij uw klus.

Laat onze adviseur contact met u opnemen!

  Water installaties

  Ook voor het installeren van koud en warm water leidingen kunt u bij ons terecht. Een nieuwe badkamer met een luxe stortdouche of een nieuwe whirlpool bubbelbad valt of staat met een degelijk aangelegd waterleiding systeem. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook nog eens het juiste adres voor legionella bestrijding.

  Hierbij zijn onze certificeringen uw garantie.

  loodgieter-water

  Gas installaties

  Bij loodgieter werkzaamheden hoort ook het installeren, onderhouden en controleren van gas installaties. van der Doorn KV techniek is een erkend bedrijf en kan u verzekeren van een veilig gas systeem. Naast het aanleggen van elke gas installatie zijn wij ook gecertificeerd om deze installaties te keuren. De kwaliteit en veiligheid van elke gasinstallatie is ook voor u belangrijk.

  Van der Doorn KV techniek verzorgt de complete installatie en behandelt alle storingen.

  gas-installateur

  Riolering

  Slecht aangelegde of verzakte riolering kan tot dagelijkse ergernissen leidden. Onze loodgieters hebben de kennis en kunde om deze problemen definitief voor u op te lossen. Hierdoor kunt u weer met een rustig gevoel water weg spoelen. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Met gespecialiseerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw riolering weer in topstaat verkeerd.

  riolering monteur

  Centrale verwarming

  van der Doorn Koel en Verwarming techniek helpt u op elk gebied van centrale verwarming. Het is fijn om thuis te komen wanneer het behaaglijk is en op de zaak is een aangenaam klimaat plezieriger werken.  Alles dat te maken heeft met de centrale verwarming is mogelijk bij ons. Van installatie van een CV ketel, boiler, thermostaatkranen, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van volledige stookruimtes.

  CV ketel monteur

  Zonneboiler

  Duurzame energiebronnen in je huis aanbrengen is de nieuwe trend. De aanbiedingen vliegen u daardoor ook om de oren, de ene  aanbieder is nog goedkoper dan de ander. Toch is het ook van belang om verder te kijken dan prijs. Levensduur, garanties, realistische opbrengsten, verzekering en veiligheid zijn geen zaken om naast u neer te leggen. van der Doorn KV techniek levert alleen collectoren van top kwaliteit die voldoen aan de strengste eisen.

  zonneboiler monteur

  Waterontharders

  Waterontharders rekenen af met kalkaanslag in uw badkamer en op uw sanitair. Hoe groot of klein uw huishouden ook is, wij hebben altijd een passende en betaalbare waterontharder voor u. U kunt bij ons kiezen uit ontharders op stroom en zonder stroom, digitaal of analoog, met of zonder zout, het is allemaal mogelijk!

  Wij zijn dealer van Lubron watersystems.

  Waterontharder

  Hydrofoor

  Zeker in de stad en in oude delen van dorpen is de waterdruk niet iets om over naar huis te schrijven. Het oude leidingwerk in de straten kan nu eenmaal geen hogere drukken aan. Om toch gebruik te kunnen maken van luxe regen-douches en moderne wasmachines kan het nodig zijn om de druk in huis te verhogen. Dit kan met een hydrofoor.

  Wij adviseren u graag.

  Hydrofoor monteur

  Keerklep controle

  Voor bedrijfspanden is het tegenwoordig verplicht om allerlei veiligheidsmaatregelen te nemen omtrent drinkwater. Of het nu gaat om kantoorpanden, opslagloodsen of industrie, je wilt natuurlijk geen enge bacterie soorten in het drinkwater krijgen. Daarom dienen de keerkleppen en terugstroom-beveiligingen jaarlijks gecontroleerd te worden.

  Keerklep controle

  Storing of Lekkage? Bel 050-204 1750

 • Pagina’s

 • Vertrouwd en dichtbij

   Snelle service in Provincie Groningen

   Hoogwaardige producten

   Minimaal 2 jaar garantie

   Persoonlijke service

   Goede prijs-kwaliteitsverhouding

   Duidelijke afspraken

 • Contact gegevens

  van der Doorn
  Koel en Verwarming Techniek
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd
  050 – 204 1750
  Larsvanderdoorn @ hotmail.com