Laadpaal elektrische auto

Elektrische laadpalen voor Auto én Fiets

Tegenwoordig is het helemaal Hot om milieu bewust te rijden en leven, een elektrische auto hoort daar dus ook bij! Maar wat hoort er bij die elektrische auto? Stroom! En aangezien dat opladen niet al te snel gaat doen we dat het liefst s’nachts en thuis, mét een eigen laadpaal.

Elektrische auto laadpaal

Heeft u interesse in aanschaf of wilt u meer weten over elektrische laadpalen voor uw auto of fiets? Laat ons contact met u opnemen door onderstaand formulier in te vullen!

  Elektrisch rijden

  Elektrisch auto rijden wordt steeds populairder. In 2017 reden er bijna 120.000 elektrische of hybride auto’s rond in Nederland. Naast dat er steeds meer fabrikanten een elektrische auto op de markt brengen begint het ook nog eens voordelig te worden en is het bereik behoorlijk toegenomen.

  Daarnaast stimuleren organisaties als ANWB elektrisch rijden met aantrekkelijke verzekeringen en aangepaste pechhulp.

  De toekomst van elektrisch rijden is hier

  laadpaal-kopen

  Onafhankelijk de beste keuze

  Wij geven volledig onafhankelijk en objectief advies over de meest geschikte laadpaal voor uw situatie. Niet elk type auto is namelijk geschikt voor de zelfde laadpaal. Aangezien wij laadstations bieden van verschillende grote en erkende leveranciers zijn wij niet gebonden aan enkele merken, hierdoor krijgt u altijd de beste aanbieding.

  Uitvoer van de klus

  Wij installeren de laadpaal na de aanvraag snel en vakkundig voor u. Daardoor kunt u direct optimaal gebruik gaan maken van uw elektrische auto. 

  De installatie duurt nooit meer dan één dag. Daardoor hoeft u niet meer dan één dag vrij te nemen van werk. De installateurs geven u nog een uitleg over de werking en bediening van de laadpaal. Daarna kunt u direct beginnen met laden.

 • Pagina’s

 • Vertrouwd en dichtbij

   Snelle service in Provincie Groningen

   Hoogwaardige producten

   Minimaal 2 jaar garantie

   Persoonlijke service

   Goede prijs-kwaliteitsverhouding

   Duidelijke afspraken

 • Contact gegevens

  van der Doorn
  Koel en Verwarming Techniek
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd
  050 – 204 1750
  Larsvanderdoorn @ hotmail.com