Elektricien

Erkend elektricien in Groningen

Bent u op zoek naar een erkend elektrotechnisch bedrijf? Bij van der Doorn bent u aan het juiste adres! Wij hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact, het aanbrengen van zonnepanelen of het renoveren van uw woning, wij helpen u van A tot Z.

Storing? Bel 050-204 1750

Bent u opzoek naar een elektricien, dan is onze ervaring een waardevolle aanvulling bij uw klus.

Laat onze adviseur contact met u opnemen!

  Groepenkast vervangen

  In een groot deel van de oudere huizen in Nederland worden nog oude bakelieten groepenkasten gebruikt met daarin ouderwetse stoppen. Vaak is hier door de jaren heen flink aan geknutseld en uitgebreid, waardoor het er ook niet veiliger op geworden is. Met een nieuwe, goed geïnstalleerde groepenkast bent u verzekerd van een veilige en goedwerkende installatie.

  Weet u niet zeker of uw eigen groepenkast nog wel voldoet? Laat u kosteloos door ons adviseren!

  Groepenkast vervangen >

  groepenkast vervangen

  Laadpalen elektrische auto

  Tegenwoordig is het helemaal Hot om milieu bewust te rijden en leven, een elektrische auto hoort daar dus ook bij! Maar wat hoort er bij die elektrische auto? Stroom! En aangezien dat opladen niet al te snel gaat doen we dat het liefst s’ nachts en thuis, mét een eigen laadpaal.

  Meer lezen >

  laadpaal-elektrische-auto

  Zonnepanelen installateur

  Zonnepanelen laten installeren in Groningen is een hot item! De aanbiedingen vliegen u daardoor ook om de oren, de ene  aanbieder is nog goedkoper dan de ander. Toch is het van belang om verder te kijken dan prijs. Levensduur, garanties, realistische opbrengsten, verzekering en veiligheid zijn geen zaken om naast u neer te leggen. van der Doorn KV techniek levert alleen panelen en omvormers van top merken met bijbehorende CE certificaten.

  zonnepanelen-installateur

  Zonnepanelen controle

  Uw zonnepanelen hebben net als alle andere zaken aan en in uw huis onderhoud nodig.

  Bij een controle zullen wij uw installatie volledig nalopen en eventueel reinigen en repareren.

  zonnepanelen-reparatie

  Brandmelders

  Brand- en rookmelders kunnen levens redden! Nauwkeurig aangelegde installaties zijn daarom van levensbelang. De complete installatie, jaarlijkse controle op vervuiling of de aanleg van een geheel brandmeldcentrale is bij ons in goede handen. Het jaarlijks testen van uw rookmelders is erg belangrijk in verband met vervuiling van het oog.

  brandmelders-monteren

  Elektrische keuringen NEN3140

  Bij brandverzekeringen eisen verzekeraars tegenwoordig steeds vaker een NEN keuringsrapport van de elektrische installatie in een woning of gebouw. Vaak is een rapport over de werking van de zekeringen en aardlekschakelaars al voldoende.

  Wij raden iedereen aan om eens in de paar jaar een test uit te laten voeren om de werking van de apparatuur te kunnen garanderen.

  NEN keuring

  Sterkstroom installaties

  Installaties met spanningen van 230 volt tot 400 volt worden sterkstroom installaties genoemd. Dit kan voorkomen in zowel woningen als in bedrijfspanden. Wij installeren, controleren en onderhouden deze installaties. Dit kan variëren van een wasmachine aansluiting tot een volledig machine park.

  Hierbij is onze NEN certificering uw garantie.

  sterkstroom

  Zwakstroom installaties

  Installaties onder 50 volt wisselspanning en 120 volt gelijkspanning noemen we zwakstroom. Ondanks de lage spanning is dit niet altijd zonder risico. Een degelijke installatie en regelmatig onderhoud zijn daarom van belang. Voorbeelden van zwakstroom installaties zijn; een deurbel, vaste telefoon en alarminstallaties voor dove en slechthorende mensen.

  Van der Doorn Installatietechniek verzorgt de complete installatie en behandelt alle storingen.

  zwakstroom
 • Pagina’s

 • Vertrouwd en dichtbij

   Snelle service in Provincie Groningen

   Hoogwaardige producten

   Minimaal 2 jaar garantie

   Persoonlijke service

   Goede prijs-kwaliteitsverhouding

   Duidelijke afspraken

 • Contact gegevens

  van der Doorn
  Koel en Verwarming Techniek
  Oosterstraat 1
  9771AP Sauwerd
  050 – 204 1750
  Larsvanderdoorn @ hotmail.com